Blom Maler, Service og Montage i Bagsværd

Handyman og altmuligmand

Altmuligtmand, handyman Bagsværd, Gentofte, Gladsaxe, LyngbyMangler du en altmuligmand i områderne omkring Bagsværd, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby? Det kunne være samling af møbler, ophængning af hylder, skabe, billeder eller noget helt andet. Disse ydelser tilbyder vi hos Blom Service. Uanset om det drejer sig om private- eller virksomhedsrelaterede opgaver, så kan vi hjælpe dig. Blom Service tilbyder hjælp til alt slags handyman arbejde som fx samling af møbler og montering af lamper og belysning.

 

Vores handyman klarer alt i vægmontering

Mangler du en handyman til at fikse dine hængepartier? Hvis du har nye eller gamle ting der skal monteres eller hænges op, kan vores handyman hjælpe dig. Ved montage og ophængning sørger vi selvfølgelig for arbejdet bliver lavet ifølge dine forventninger og vi rydder altid op efter os selv. Vores professionelle handyman har mange års erfaring med ophængning af alt fra billeder og spejle, til reoler og hylder. Du kan derfor roligt kontakte os uanset hvad du har af ønsker til vægmontering.

Lys er ingen hindring for en altmuligmand

Mangler du lys i dit hjem eller på kontoret? Vores altmuligmand har mange års erfaring med montering af lys i form af lamper, både i loft, på vægge og på gulv. Det er vigtigt med en korrekt belysning i blandt andet kontormiljøer. Det sikrer nemlig optimale forhold for de ansatte. Vi ved hvilke placeringer af lamper der giver det bedste arbejdslys, så dine medarbejdere får de bedste forhold.

Samtidig er det også en vigtig del af indretningen i det private, når man ønsker en bestemt stemning i sit hjem. Dette er noget, vores altmuligmand kan hjælpe dig med. Uanset hvilket lysrelateret problem du står over for, så kan Blom Services altmuligmand hjælpe.

Fastgørelse og organisering af kabler og ledninger

Kabler og ledninger kan være et forstyrrende element, hvis de ligger hen over gulvet. Udover det ser grimt ud, så er det heller ikke godt for hverken kabler eller ledninger at ligge på gulvet, da man ofte får trådt på dem. Derudover er der også chance for at man falder over kablerne. Denne problematik kan vores handyman løse ved at få fastgjort og organiseret alle kabler og ledninger langs panelerne så de ikke er synlige på samme måde.

Vores handyman klarer al forfaldent arbejde

Vores handyman og altmuligmand tager selvfølgelig også en lang række andre forfaldne opgaver, der kan komme i forbindelse med indretning i private hjem og klargøring af virksomhedslokaler. Vi kan kort sagt klare det hele og tøver heller ikke med at komme med foreslag til den mest optimale løsning, selvom det selvfølgelig er dig der har det sidste ord.

 

Har du brug for en altmuligmand?

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med alle praktiske gøremål i hjemmet eller på kontoret. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du kan gøre brug af vores ekspertise. Vi tilbyder vores altmuligmand og handyman service i Gladsaxe kommune samt Gentofte, Bagsværd, Lyngby og resten af København området.

Handyman Og Altmuligmand I Bagsværd , Gentofte , Gladsaxe Og Lyngby

Kontakt os


Her har vi fokus på…
 • Kvalitet
 • Seriøsitet
 • Fleksibilitet

Kunder:

 • Helsingør Kommune
 • Københavns Kommune
 • Copenhagen Malmö Port (CMP)
 • MetroXpress
 • Uniggardin.dk
 • Johnson Controls
 • Adams Transport
 • Viegand Maagøe, København
 • JP Morgan
 • Six Telekurs

Se flere